algo de nubes
  • Màx: 18.56°
  • Mín: 8.69°
18°

De Son Banya a les farmàcies

Aquesta setmana ha estat notícia, destacada a tots els mitjans de comunicació, l'espectacular assalt al poblat gitano de Son Banya. L'operació va esdevenir una mena d'heroica eixida de part de les forces d'ordre públic. Amb cent policies i un helicòpter emportant-se tota una tribu de detinguts, hom s'imagina que s'ha donat un cop definitiu al mercat de la droga més conegut i cridaner de Mallorca.

Esfumades les triomfals declaracions del virrei, tot ha quedat en un clamorós cop d'efecte. Tot continua igual o pitjor.

Continua igual per als grossos. Aquests són immutables i intocables. Em referesc als grans i secrets traficants i als grans i poderosos consumidors. Als Rodrigos de Santos del poder. Mai no aterrarà cap helicòpter de les forces públiques dins aquestes cloves de venedors i consumidors honorables.

Continua sent pitjor per als marginats. Per als desgraciats i miserables malalts de tot tipus de droga que agonitzen tirats a Sa Placeta -dirigida pel Projecte Home- a la presó, a Ca l'Ardiaca -portat pel Consell- o tirats al carrer com a cans. Aquests malalts crònics han de robar més per aconseguir la dosi que el seu cos els reclama a un altre mercat més car i més protegit. Aquests desgraciats patiran un infern fins que Son Banya es traslladi a les farmàcies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Desmestre, fa mes de 14 anys
Sr. Santandreu, ja sé que té i fa una feinada, però 'hauria de fer un pensament' i escriure més sovint articles.

Ens fa molta falta una galtada de tan en tan que ens coloqui la realitat on toca.

Valoració:2menosmas
Per Toni Parreta, fa mes de 14 anys
Jaume, com sempre ho pods dir més alt, pero ho dius tot ben clar, sobretot lo dels Rodrigos de Santos del poder.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente