nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

No vagi per dit

38526
Francina Armengol | Ferran Aguiló

Esclaves de Francina
La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, posa de cada dia més glamur a la seva imatge. Dimarts lluí aquestes espectaculars esclaves que foren el punt de totes les mirades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pau, fa mes de 14 anys
Què venen els ministres! Amagau-vos la cartera!
Valoració:1menosmas
Per Emili, fa mes de 14 anys
Te raó en Toni, amb aquests soldats d'espardanyeta que sou, mai guanyarem cap batalla. No vos ha d'interessar ni com va vestida na Francina ni si en Biel Barceló és un hortera de tatuatge. Parlau-me de com duen la seva feina per la qual foren elegits. La resta no permet cap avenç i convé no ens tornin a trobar amb els calçons baixos.
Valoració:3menosmas
Per Maria del Carme, fa mes de 14 anys
Per cert, na Francina hauria de cuidar més la seva imatge. El dia que prengué possessió del càrrec anava sense mànigues i pareixia que venia de collir tàperes.

a Munar li va deixar el llistó mol amunt!
Valoració:2menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Ja es sap, a un municipi sin complejos: putes sin complejos.
Valoració:1menosmas
Per Nofre, fa mes de 14 anys
Hi ha una cosa a haver de dir: A en Biel Barceló ja li han començat a caure els cabells i amb un instants no en tendrà. Llavors se'n podrà fotre un, de tatuatge, damunt la closca!

Quan això passi, haurem de veure qui fa més planta: en Barceló o en Toni Pastor...

Valoració:2menosmas
Per Observador de tatuatges, fa mes de 14 anys
També llueix tatuatge a la part de darrera de l'espatlla esquerra. Pareix una sargantana xinesa.
Valoració:4menosmas
Per Tatoo, fa mes de 14 anys
Supòs que el que fa que en Biel Barceló sigui tan atractiu és el tatuatge d'aires orientals que llueix a la part de davant de l'espatlla dreta. Però alerta, la tinta dels tatuatges acaba afectant inevitablement el cervell. Sovint, fins i tot, abans de fer-se'ls.
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Quanta banalitat. Aquest espai ja sembla salsa rosa. Un poc de serietatr, per favor. Que mos importa si en Biel desperta la forto d'alguns o si na Francina ara va mes mudada. Perque no demaneu a n'Antich si porta calçotets Calvin Klein? Segur que mos interesa a tots molt mes que la falta d'ideas de na Calvo i l'incompliment reiterat del programa electoral dels partits del Pacte. Au, ido, enviau algu a demanar-li, estara encantat de donar mes fum per la cortina.
Valoració:3menosmas
Per Guillemet, fa mes de 14 anys
Punta Balena ja deu pareixe una casa de putes...sense llum. Ja sabem que als pperos això del puterio els hi va molt be, recordau Rasputin.
Valoració:3menosmas
Per Maria, fa mes de 14 anys
Doncs, amb ella, ja són tres esclaves!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente