muy nuboso
  • Màx: 11.56°
  • Mín: 7.77°
11°

L'escenari és l'espectacle

Em direm, a partir d'ara, la teoria U2: l'escenari és l'espectacle. És un efecte més de l'arribada de l'estiu laboral, ahir, amb tot de notícies sobre operacions sortida i persones anònimes fent coa als aeroports (amb la variant dels programes del cor, on els famosets apareixen també als aeroports, o a les estacions, però sense fer coa). L'espectacle, a més de l'escenari, també el posen els famosos: els famosos de sempre, tipus la família Dúrcal (que ocupà la culminació de la tertúlia d'AR, ahir, a la 5), o Mar Flores (que ens informà des del Cor de TVE1 que a la República Dominicana, on viu ara.

"no hi ha focus, no hi ha premsa, no hi ha periodistes"), o els anònims que han decidit ser famosos, com la mare de Dalilah, l'al·lota morta per la nova grip, que ja apareixia als informatius de la 6. M'apunto també, de la incipient tele d'estiu, l'autopromoció que es fa TVE des del Cor d'Anne Igartiburu ("som els primers en sèries i en informatius...", etc, ocultant que la 5 els ha pres el lideratge, pel futbol, i l'enfonsament de la 2), i l'escàndol que ha muntat Paris Hilton a Dubai, per lluir-hi "un concís biquini". I ens queda tot l'estiu...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 14 anys
Aquí tenim IB3 amb "Temporada Alta", una tudadissa de diners públics que per ventura algú hauria d'aturar. Si tenim mancances bàsiques per atendre la 3ª edat, els discapacitats i els menors conflictius, com es possible que tirem els diners públics amb programes escombraria que degraden qualsevol medi de comunicació? Es aquest l'esperit d'una televisió que mos han venut com imprescindible per normalitzar la nostra llengua (tinent en conte que gairebé tot el programa es parla mes el castellà que el català) o es la constatació de la ineptitud i deixadesa d'uns polítics que ja no els hi preocupa mes que la part econòmica del seu càrrec?
Em sento totalment decebut i enganyat per uns polítics que han perdut tot sentit de l'ètica incomplint les seves promeses electorals una rera l'altra. Es clar que l'IB3 d'ara es millor que la del PP, però això no justifica tants de diners tudats amb una cadena que, així com la presenten ara, es perfectament prescindible. La del Consell es infinitament millor, per què necessitem IB3, per que na Lucia Lapiedra mos conti en castellà les seves cuites amb en Pipi? Això mos sortiria gratis total veient qualsevol cadena nacional, ja ho han passat abans per totes elles, però vento per IB3 mos surt a preu de canari jove. Una televisió necessària, no hi ha cap dubte, lo que no sé es per a qui.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente