algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

No vagi per dit

Antich, empipat?
Es comenta pels voltants de la plaça de les Drassanes que al president Antich encara no li ha fugit l’empipament pel fet que hagi estat Felisa Vidal i no Carmen de España la nova membre del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears. La qüestió estava consensuada, però finalment esdevingué el misteri. Tampoc no acaba de veure la reacció d’alguns dels seus socis del Pacte. Segons sembla, qualcú no va fer la feina com calia.

Nou butlletí a Calvià
La Plataforma Calvià per la Llengua ha posat en circulació el primer número del butlletí L’Estaló. En portada, hi apareix el tennista Rafel Nadal amb una tassa del Cafè per la Llengua, que patrocina l’OCB. També conté una salutació de Cathy Sweeney, presidenta de l’organització. Una les demandes que inclou el butlletí és que l’històric teatre Sa Societat sigui d’ús públic i gratuït.

Noves ofertes per a Campos
Dins de l’intent d’evitar la construcció del golf de Son Baco de Campos, en ambients de l’esquerra es comenta que una bona contraoferta seria una forta inversió per reahabilitar el nucli antic campaner, que té un gran valor com a conjunt històric d’origen gòtic. Així mateix, suggereixen la declaració del Trenc com a parc matural, amb els avantatges que això comportaria per al terme. De fet, la formació Campos pel Canvi ja s’ha pronunciat en aquesta direcció.

La no-imputació de Pascual
En cercles del Consell de Mallorca i des de diferents partits, cada cop està més estesa la convicció que el vicepresident, Antoni Pascual, finalment no serà imputat pel cas Peatge, la qual cosa podria llevar molt de ferro polític a la qüestió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 15 anys
Haurien pogut posar en Joan Llaneras, tan campió com en Nadal o com en Timoner o més, i que enarbora sa bandera mallorquina
Valoració:1menosmas
Per subhro, fa mes de 15 anys
si, s,i, el mateix, i el que passeja la bandera espanyola per tot allà on va. El que demostra que no n'hi ha prou a fer-se la foto amb la tassa,
Valoració:1menosmas
Per Mateu, fa mes de 15 anys
Aquest tennista de "portada" és aquell que interrompé una conversa en català durant una roda de premsa amb allò de: "mejor en español", no?
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente