nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Cabrera, a la fi, de l'autogovern

El subarxipèlag s'ha de convertir en un símbol de proteccionisme i s'ha de donar a conèixer com a tal arreu del món

El fet que el Parc Nacional de Cabrera passi a ser gestionat per l’autogovern balear a partir del pròxim juliol constitueix un indubtable avanç per al país. Per molt que aquest traspàs ja estigués previst des de fa temps, allò cert és que Madrid sempre s’havia mostrat molt reticent a l’hora de fer la passa definitiva.

La Conselleria de Medi Ambient ha aconseguit que, a la fi, la cinquena illa de l’Arxipèlag i els illots que l’envolten passin a formar part del patrimoni comú dels balears. Ens trobam no només davant de l’assoliment d’una nova i important competència, sinó també d’un símbol, d’un territori verge i únic en tota la Mediterrània que s’ha de convertir en la més espectacular prova de la sensibilitat balear cap al medi natural.

Així, cal preservar, protegir i defensar el parc amb la màxima cura i atenció, però sempre pensant que és un gran element promocional de l’Arxipèlag amb visites guiades i controlades. Cabrera ha de ser coneguda arreu del món com un dels grans pulmons naturals de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesca, fa mes de 15 anys
Pere Joan, quin comentari de més mal gust.
Enhorabona a la Conselleria de Medi Ambient per la seva feina. Endavant.
Valoració:0menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 15 anys
A veure si serà pitjor el remei que la malaltia, com ha passat en el traspàs de certes competències!!!!
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente