cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

L'honor de Camps

La Generalitat anuncia accions per restaurar la dignitat del seu president, malmesa pels darrers escàndols

La Generalitat valenciana anuncia accions legals per restaurar l’honor i la dignitat de Francisco Camps, malmesos un i l’altra per un assumpte tèrbol de confecció de mudades. Francisco Camps, ben veritat, és un home elegant en el vestir, i sigui el que sigui el que costi la seva roba i la pagui qui la pagui, la veritat és que li queda que ni feta a mida, que és el cas. El sastre que l’ha vestit durant un temps assegura que aquestes mudades no les pagava ell, sinó un imputat pel sumari de Garzón sobre un cas de presumpta corrupció de caps del PP.

Francisco Camps ha de defensar-se contra calúmnies i tota casta d’insídies. És un dret i, atès el seu càrrec, diríem que és també un deure, sempre que es tracti, efectivament, de calúmnies, de falses acusacions. En cas contrari, el deure desapareix, òbviament, i el dret quedaria en entredit, tota vegada que, en raó del càrrec, hauria de respectar la Justícia i no mirar de confondre-la per restar indemne de les acusacions de què és objecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanet, fa mes de 15 anys
Aquest Francisco Camps Ortiz és l'aferrissat defensor del 'valencià'. M'estranya que no s'hagi canviat el llinatge pel de 'Campos'.
Valoració:0menosmas
Per giovanni, fa mes de 15 anys
li comprarieu un cotxe de 2na mà, an aquest bergant?
Valoració:1menosmas
Per Pau, fa mes de 15 anys
QUe ho faça a titol personal, que no implique a la institució.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente