nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

No vagi per dit

Exposició de l’Obra
L’Obra Cultural Balear prepara una exposició del seu fons artístic. La intenció és que sigui itinerant arreu de Mallorca. La primera localització es farà a la sala Biniatró de Campanet. S’hi mostrarà una trentena llarga d’obres d’artistes mallorquins i de fora de l’Illa dedicades a l’OCB. El quadre estrella és el de Joan Miró. La mostra s’inaugurarà a mitjan desembre. Després hi haurà actes semblants a Manacor, a Inca i a Palma.

Deutes municipals amb el Consell
Dins el Consell hi ha preocupació pel deute que arrosseguen alguns ajuntaments importants amb la institució insular i que s’apropa, en conjunt, als set milions d’euros. Al capdavant del deute s’hi troba Calvià, amb gairebé quatre milions. També deuen quantitats importants Manacor, Marratxí, Llucmajor i Andratx, en aquest cas amb comptes pendents des del temps d’Hidalgo.

Bennàssar, cap de les dones
Francisca Bennàssar, regidora de Cort i exeurodiputada, va ser elegida ahir presidenta de Mujeres en igualdad, una associació pròxima al PP però que funciona de manera totalment independent d’aquest partit. Bennàssar hi substitueix Isabel Borrego. Elcongrés es féu a la seu de la Fundació Miró.

Sorpresa a Caimari
Ahir la presidenta del PP, Rosa Estaràs, acudí a la Festa de l’oli de Caimari i es trobà amb la sorpresa que no hi havia representants de partits que no fossin el seu. Com és lògic, hi era el batle del terme, Joan Rotger.

Pessimisme en el petit comerç
El petit comerç està sentint d’una manera molt important els efectes de la crisi. A Palma, ja són visibles alguns mostradors il·luminats només a mitges i molt poca activitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Espantat, fa mes de 15 anys
Insòlit! Avui no deis res de Miquel Barceló!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente