nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

No vagi per dit

Contra el Tractat dels Pirineus
Un milenar de persones, entre les quals hi havia un grup de mallorquins encapçalat pel coordinador de l’OCB, Tomeu Martí, participà ahir en una manifestació a Perpinyà contra el Tractat dels Pirineus. Aquest acord, signat el 8 de novembre del 1659, entregà Catalunya Nord a la Corona francesa. Un milenar de persones es manifestà pel centre de la ciutat per protestar-ne en contra. També hi eren els dirigents d’ERC Joan Puigcercós i Joan Puig.

Continuïtat del comitè d’usuaris
El comitè d’usuaris de la sanitat pública, constituït just una setmana abans de la concentració en defensa de l’atenció en llengua catalana duita a terme divendres passat davant el Consolat de la Mar, tindrà continuïtat. Es tornaran a reunir d’aquí a uns dies per establir l’estratègia de futur. És possible que demanin una entrevista amb el conseller de Sanitat, Vicenç Thomàs.

Acostament Pastor-Ferrer?
Dins el PP es comenta que hi podria haver un acostament entre dos candidats a presidir el PP-Mallorca. Els mals resultats obtinguts pel manacorí Antoni Pastor i el gabellí Joan Ferrer a les eleccions de delegats a Palma davant el candidat oficialista, el selvatgí Joan Rotger, forçarien aquesta entesa. Aquesta aproximació sorprèn perquè Pastor representa l’ala més nacionalista i Ferrer la més espanyolista, però la supervivència és la supervivència...

Un ral·li de bandera
S’està preparant per al març un ral·li de bandera a Mallorca amb la participació d’uns setanta supercotxes dels anys 60 i 70. Aquesta nova edició podria començar amb una exhibició lenta pel nucli antic de Palma i tres superetapes a Calvià, la Calobra i Llucmajor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bitxo, fa mes de 15 anys
L'anterior opinió correspon al No vagi per dit del dia 10. Perdó.
Valoració:0menosmas
Per bitxo, fa mes de 15 anys
A jo, hem va fer riure molt. Gràcies,Joan!!
Valoració:0menosmas
Per Floreal, fa mes de 15 anys
Per quina raó ens acusen de nacionalisme quan són ells, els francesos i els espanyols els que ens neguen el dret a viure tal i com som. Els nacionalistes i colonialistes són els espanyolistes i chauvinistes. El que passa és que no reconeixen la seva xenofòbia.
Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 15 anys
L'any que ve es compleixen tres segles i mig des Tractat des Pirineus
Per altra banda cal aclarir que sa postura més nacionalista la representa dins el PP en Joan Ferrer i no en Toni Pastor perquè es nacionalistes són es espanyols, així com es racistes són fonamentalment es blancs i es sexistes es hòmens. Naltros, es qui defensam sa supremacia des català a Balears i a's Països Catalans, no som nacionalistes sinó nacionals, es nacionalistes són ells perquè ells foren es qui mos envaïren militarment el 1659, 1707,1714,1715, 1802...
Valoració:1menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 15 anys
La cessió de la Catalunya al nord dels Pirineus és il·legal ja que les Corts Catalanes no la varen autoritzar. I és un escàndol que els espanyols mai hagin intentat recuperar el Rosselló tot i les ofertes dels francesos. Preferien Flandes!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente