cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
22°

Ha de ser escrupolós

El Reial Mallorca, com la resta d’empreses i ciutadans, té l’obligació de ser escrupolós amb la legalitat. El Mallorca, fins i tot, per ventura ha de ser una mica més primmirat. Tradicionalment, no ha estat així. De fet, els responsables del Reial Mallorca massa sovint s’han pensat que poden actuar per sobre de la normativa, sense el mínim respecte a la legalitat vigent.

El penúltim exemple el tinguerem el setembre del 2007 quan l’Ajuntament de Palma confirmà en aquest diari que una errada havia fet possible que s’atorgàs llicència d’obra al Reial Mallorca, tot i no haver obtingut l’interès general. També crec recordar que fou per setembre quan Cort prohibí de manera clara i taxativa la utilització de la grada retràctil instal·lada pel Reial Mallorca a l’Ono Estadi. Ahir, l’Ajuntament de Palma donà trasllat al Consell de Mallorca de la petició d’interès general efectuada per la Societat Anònima Esportiva. És bo que el Reial Mallorca no es boti cap dels tràmits imprescindibles.

 I també és vera que, sempre que Mallorca faci una petició que estigui dins els límits que marca el sentit comú, sigui estudiada amb la màxima sensibilitat. I amb això no vull dir que s’hagi de tenir especial esment al Reial Mallorca. Ara bé, som dels que pensen que sempre que el projecte presentat sigui coherent i proporcionat a la nostra realitat... ha de rebre les benediccions del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ferreret, fa mes de 15 anys
Crec que amb el RCD Mallorca haurien de tenir la manca de sensabilitat que tenen amb l'Atlètic de Balears, perquè ho tenen massa bé amb les institucions i s'ho mereixen. El seu president no paga els deutes que té amb els ajuntaments ni amb hisenda, i encara li donen doblers a carretades.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente