nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El terrible impacte de l'atur

El Govern balear ha de ser capaç d'injectar optimisme a la ciutadania en aquests moments difícils i d'incertesa

Les darreres xifres de l’atur a les Balears comencen a demostrar el terrible abast de l’actual crisi i la incertesa davant l’imminent futur. Tots els indicadors assenyalen que l’increment continuarà en els pròxims mesos. Tot i així, per molt precises que hagin estat les previsions, resulta dolorós comprovar el dia a dia, veure com la xacra de la manca de feina castiga sobretot els sectors provinents de la immigració i els segments més joves de la societat. El Govern balear ha emprès mesures importants per intentar pal·liar la situació, però faran falta noves iniciatives públiques per afrontar el que vindrà en els pròxims mesos.

Els experts consideren que el 2009 no serà gens senzill però que després, tenint en compte l’experiència d’altres conjuntures crítiques, arribarà la recuperació. Tanmateix, allò cabdal és tenir ara capacitat de resposta. Les crisis econòmiques tenen un factor psicològic afegit que acaba per afectar el mercat. Cal que el Govern injecti tot l’optimisme i els suports que li sigui possible. És essencial que ho faci.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Franc, fa mes de 15 anys
Aixo és l'herencia dels anys que ens han governat els consevadors a aquestes Illes i arreu de tot l'Estat:Nova Llei del Sol urbà,consum de territori,especulació,etc,etc...
Ara ens trobam que molts de ciutadans enganats per les falses perspectives de desenvolupament es troban amb las dificultats reals del fals somni creat per aquesta situació,i del qual serà dificil sortirne.
Valoració:2menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 15 anys
És senzillament impossible donar feina en temps de vaques magres a tota la gent que en tenia en temps de vaques grasses. Ja hi poden pegar bots!
Valoració:1menosmas
Per Llorenç, fa mes de 15 anys
El Govern no pot fer res. Un Govern que rendeix servilisme absolut als governants d'Espanya no te cap poder per prendre ni la més mínima decisió en cap àmbit que no siguin les festes populars. Ara que has cagat plores? Pensau-ho bé els ultra detractors del nacionalisme, l'únic que volem és la no-dependència del estat espanyol.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente