algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Ridícul

No sé si algú podia estar interessat en el partit contra el Màlaga el dia del pagament que mai no arribà. Quin ridícul! Abans d’arribar ja hem de donar les gràcies a Paul Davidson: ens ha fet quedar a tots en ridícul. És vergonyós que no hagi arribat l’anunciat pagament, que es rigui de nosaltres i que ara demani deu dies més. L’anglès havia dit que tornaria a fer ric i respectable Vicenç Grande i, evidentment, no du bon camí per aconseguir el seu objectiu. El que és més vergonyós encara és, però, que cap representant del RCD Mallorca no en doni explicacions. Per què tant d’obscurantisme? Per què no expliquen als aficionats què està passant? Per què no ajuden a definir el futur del club?

El Mallorca i els mallorquinistes no poden suportar més aquesta situació d’inestabilitat, de descrèdit, de desfeta, d’inoperància, de manca d’aptitud i d’actitud, de ridícul, de desil·lusió, de crisi profunda, d’inactivitat...Cap, cap, cap element no ens fa albirar el futur amb esperança, ans al contrari. La desesperança i la desesperació és diumenge rere diumenge entre l’afició. Concloure’n que el Mallorca no té solució és molt dur, i molts ens resistim a creure-ho així. Tot i així, de cada dia s’hi veuen menys solucions.

Fa mesos que no parlam de futbol, que només parlam de compra, de venda i d’embulls. Arribarem a parlar de futbol aquesta temporada? Per cert, jugàvem contra el Màlaga? A la banqueta, Manzano cantava: "¿A quién le importa lo que yo haga, a quién le importa lo que yo diga...?". A ningú, segurament a ningú. Continua el calvari mallorquinista. Continua i continuarà. Ja n’hi ha que posen messions: posarà Davidson els doblers d’aquí a deu dies? Els posarà el magnat àrab que diuen que hi ha darrere Davidson? Els posarà algú? Es continuaran rient de nosaltres? Continuarem fent el ridícul?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prou comèdia, fa mes de 15 anys
Més ridícul fa encara qui persegueix bubotes!
Què en pensaveu obtenir dels negocis d'un especulador sense mires amb un llanterner anglès?
Demà si voleu fer sortir més conills d'un capell de copalta cridau al Màgic Andreu!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente