algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

No vagi per dit

Roman Piña... Torquemada!

No saben molt bé si han de manifestar gràcia o estupefacció les fonts del PP que ens comenten que el president del recentment constituït comitè d’ètica del partit, Roman Piña, s’ha pres amb moltíssima serietat el seu paper. La majoria pensava que el comitè es limitaria a observar i recomanar amb rectitud sobre certes situacions, però Piña ha manifestat la seva intenció de fer feina de valent, fins al punt de cridar a capítol els possibles "sospitosos" i "investigar-ne" les acusacions. Pot ser que el catedràtic d’història del dret es vegi a si mateix en el paper de Torquemada, encadenant corruptes inconfessos sobre poltres de turment, però avui per avui els militants i càrrecs públics del PP ni tan sols estan obligats a contestar els seus oficis.

Despatx per a Antoni Pastor

Antoni Pastor, batle de Manacor, ja té despatx a la seu central del PP a Palma. L’ha exigit com a candidat a la presidència del PP de Mallorca i li han hagut de donar. La seva presència a la seu ha estat "molt ben rebuda" pel personal que hi treballa. Per cert que Catalina Cirer reuní ahir la junta territorial de Palma, segons tots els indicis, per donar el suport a Pastor. El candidat oficial és el selvatgí Joan Rotger, que de moment no ensuma la jugada.

Una feinada

Ens arriben notícies que els fiscals Anticorrupció podrien donar prest altres cops sonats.Les reunions amb EstaràsMiquel Nadal mantindrà les reunions trimestrals amb Rosa Estaràs. L’acord entre els presidents d’UM i PP es manté.

Debat calent

Avui dematí està previst un debat calent per Ona Mallorca entre Jaume Sastre i Antoni Verd amb la polèmica d’Asocolombia pel mig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per reina, fa mes de 15 anys
En Roman Piña president d'un comitè d'ètica? ja me diràs!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente