muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

No vagi per dit

Rodrigo de Santos per Jaume III
No poques persones quedaren bocabadades ahir, devers la una del migdia, quan veieren Javier Rodrigo de Santos, la seva esposa María Luisa i una tercera persona passejant per Jaume III. L’exregidor d’Urbanisme, que se sostenia de bracet enmig de les altres dues, caminava amb la cara baixa i amb semblant molt abatut.

El concert de l’Acampallengua
Els Joves de Mallorca estan a punt de posar dia i hora als concerts suspesos aquest cap de setmana passat a l’Acampallengua. La cita tornarà a ser a Son Servera.

Buils, a Madrid amb Mesquida
El conseller de Turisme, Francesc Buils, ha visitat aquesta setmana el secretari d’Estat de Turisme, Joan Mesquida, a Madrid. El fons de la reunió podria estar en el finançament de la reforma de la Platja de Palma, que es presenta, a la fi, demà dijous.

Esmena antinacionalista
L’eurodiputat català del PP Aleix Vidal-Quadras és l’autor d’un document al qual s’han adherit altres militants de la seva mateixa òrbita, com ara l’aspirant a president Carlos Delgado. Aquest document, entregat com una esmena a la ponència política del congrés del PP espanyol, és tot un al·legat contra els partits nacionalistes. Se’ls acusa de "permanente deslealtad al marco constitucional" i de "desestabilización del modelo territorial" .

Antich, de vacances
El president Antich ha decidit posar un ou! a la seva intensa agenda i partirà uns dies de vacances. El substituirà Albert Moragues.

Reglament de traspassos
El conseller Moragues ja té pràcticament enllestit el reglament que ha de fer possible el funcionament de la comissió de traspassos als consells insulars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.