algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

No vagi per dit

Fins a 17 comissions

La Universitat balear té fins a 17 comissions que estudien aspectes relacionats amb el pla de convergència amb el procés de Bolonya, que té com a objectiu l’intercanvi de titulacions europees i ajustar els estudis a models similars. Hi ha qui diu que amb tantes comissions allò difícil serà el procés de convergència a la mateixa UIB.

De la radicalitat a la liberalitat

Ens comenten que Carlos Delgado, l’aspirant a presidir el PP, modula els discursos segons la junta local que visiti en campanya.Així, la seva coneguda negativa a pactar amb nacionalistes canvia en segons quins pobles per l’aposta "liberal" que cadascú faci el que vulgui.

Delgado, amb l’extrema dreta

Fa uns dies Carlos Delgado visità Ciutadella en companyia de la seva mà dreta, Ramón Pita da Veiga. Allà s’entrevistà amb Juan Triay, cap de l’extrema dreta local i líder del partit Unión del Pueblo de Ciudadela de Menorca (UPCM) . Triay fou un dels menorquins que partiren cap a Madrid el 20-N del 1975 per honorar el bagul del Caudillo. Delgado tenia ganes d’estrènyer relacions, però s’endugué una sorpresa: Triay li criticà que s’hagués apujat el sou de batle i que hagués contractat tants d’assessors.

Aparcaments, fil per randa

Arran de l’espectacular increment de despesa descobert a l’aparcament d’Antoni Maura, la Conselleria de Mobilitat de Cort, encapçalada per Joaquín Rodríguez, està  mirant fil per randa tots els pàrquings construïts per l’Ajuntament de Palma els darrers anys. De moment ha vist que els expedients "són molt aparents", ja que sovint van acompanyats d’uns informes tècnics "d’una gruixa fora mida. Tenen una aparença impressionant".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.