nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

No vagi per dit

Rècord d’audiència a IB3
L’informatiu migdia d’IB3 assolí dilluns passat un màxim històric d’audiència, amb el 26,3% a les 14 hores. No val la pena dir que els presentadors Esther Matutes i Joan Carles Palos, juntament amb el realitzador Joan Mut i la directora Nekane Domblás, estan d’enhorabona per la seva professionalitat.

20 anys de lluita
L’escriptor Miquel Segura és l’autor del llibre 20 años de la fundación del Instituto de Relaciones Culturales Baleares-Israel, que edita Lleonard Muntaner. Entre altres curiositats, s’hi destaca que el 2003, arran de la guerra de l’Iraq, es publicaren a la premsa "informacions inexactes sobre Israel" i "ofenses gratuïtes contra els jueus". "Hay que dejar constancia —explica Segura— que la presienta del Instituto, la señora Jacqueline Tobiass, no dejó una sola ofensa sin contestar".

Grimalt a Caimari
Fa uns dies el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt, visità Caimari per qüestions relacionades amb el seu departament. El reberen el batle major de Selva, Joan Rotger, i el batle pedani de Caimari, Pere Seguí. El seguici de Grimalt notà que Seguí no obrí la boca durant tota la visita. Rotger el marcava en curt . Com se sap, hi ha 32 cases del terme denunciades a la Fiscalia . Ja fa mesos que la Guàrdia Civil investiga els fets. La majoria d’aquestes cases són a Caimari . Seguí era el tinent de batle d’Urbanisme quan es produí la denúncia.

Rodrigo torna
Encara no se’n sap la data exacta, però no falta gaire temps perquè Javier Rodrigo de Santos torni a Palma. S’ha de sotmetre a la prova del cabell. N’hi llevaran un i l’analitzaran per saber si és consumidor habitual de droga o només esporàdic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.