algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

No vagi per dit

Debat a Flassaders
Divendres que ve ERC durà a terme al Centre Flassaders de Palma el debat dels seus quatre aspirants a secretari general dins l’actual i encès procés precongressual. Confrontaran idees i projectes Rafel Niubó, Joan Ridao, Ruth Carandell i Uriel Belltran. Un dels quatre serà el pròxim número dos. El debat serà moderat pel periodista Maties Salom i estarà obert a tota la militància d’Esquerra. Hi ha molta expectació pel torcebraç que protagonitzaran Niubó (l’home de Carod- Rovira) i Ridao (mà dreta de Puigcercós). Pot ser gros.

Tap a la via de cintura
Ja és prou sabut que la via de cintura de Palma no dóna a l’abast pel volum de trànsit que ha de suportar, sobretot a les hores punta. La situació encara s’agreuja més quan plou. El conseller Antoni Pascual té un bon paneret de fruites per endavant per arreglar-ho. L’única solució és obrir-hi un tercer carril en cadascuna de les direccions a la corona central de la infraestructura, ja que de moment només n’hi ha dos. Sembla que rebrà el suport de pràcticament tots els partits.

L’estratègia de Rosa
Dins el PP encara no tenen clar quina serà l’estratègia de Rosa Estaràs en el pròxim congrés. No se sap si designarà un secretari general de caire polític o gestor. En aquest segon cas hauria de nomenar un vicepresident. Allò segur és que José María Rodríguez passa a una tercera línia. No està clar que Rosa hi consensuï el relleu. Tanmateix, és probable que Delgado n’intenti fer alguna en el congrés.

Aranda, al Nepal
José Aranda, artista i company del diari, continua amb els seus periples arreu del món per adquirir vivències i perspectives. D’aquí a deu dies se’n va al Nepal, on s’instal·larà durant una mesada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.