algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

No vagi per dit

Els noms dels carrers

Cort té un "criteri" perquè encara no s’hagin canviat tots els carrers amb denominació franquista de Palma. Resulta que segueixen un ordre i de moment només s’han llevat els que es posaren fins l’any 1942. Però la dictadura durà fins al 1975. És per això que encara queden noms de carrers dedicats a alguns membres de la División Azul o de polítics de l’època. La regidora Nanda Ramon és partidària de fer els canvis per tongades conforme a l’any en què es penjaren les plaques durant la dictadura.

L’amo de Mundicarpa

Els organitzadors de la Diada per la Llengua i l’Autogovern s’endugueren dissabte passat una bona sorpresa. Comprovaren, amb curiositat, que els operaris de l’empresa que els muntava els envelats de l’esdeveniment eren tots subsaharians. Quan es dirigiren a un d’ells comprovaren que parlava un perfectíssim català. Li demanaren qui era el propietari de l’empresa per felicitar-lo i el subsaharià contestà: "Jo en som l’amo. A la seva disposició". Si volien integració, se la trobaren danvant els ulls.

Antich i Cort

El president Francesc Antich segueix amb molt d’interès, però des de la distància, com es desenvolupa el pacte de govern a l’Ajuntament de Palma. Se sap que posarà tot el que faci falta per part seva per tal d’evitar friccions inútils i superables, del partit que vénguin.

Kofi Annan a Palma

Ahir al matí el doctor Bartomeu Beltran conincidí en un vol Palma-Madrid amb l’exsecretari general de l’ONU, Kofi Annan, i la seva esposa, que ocuparen els seients 2A i 2B. Mantingueren una animada conversa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.