algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La confusió del canvi de nom dels carrers

Amable senyor, He llegit que el nostre Ajuntament de Palma ha projectat una sèrie de canvi de noms de carrers.
Un d'aquests canvis ha fet botar totes les alarmes, ja que si es fa serem més d'un centenar de ciutadans i empreses de Palma altament perjudicats, ja que impossibilitarà poder rebre la correspondència a ca nostra.

Tot comença fa uns anys quan el carrer Padre Atanasio, de fet una part del que percibem com a plaça de l'Olivar, passà a anomenar-se carrer dels Caputxins. El problema és que ja existia el carrer de les Caputxines que va a morir a la plaça del Mercat devora el Forn Fondo a la parròquia de Sant Jaume. A partir d'aleshores el desastre fou total, municipals perduts, citacions judicials a direccions errònies, correspondència perduda, i la gent normal cercant una emissora de ràdio al carrer Caputxines quan és al de Caputxins... La humiliació d'ésser ciutadà indefens...

El drama és que per explicar on és el carrer quan parles de plaça del Mercat la gent es torna a confondre i pensa en el mercat municipal de la plaça de l'Olivar...

Atesa la situació em vaig dirigir per conducte oficial al batle Fageda sol·licitant que com a mínim li posàs carrer dels Frares Caputxins, d'ací crec que arriba el nom actual de carrer del Convent dels Caputxins, que com a mínim va minoritzar un poc el desastre.

Aquesta carta és un crit d'ajuda, un SOS, per favor no facin aquest canvi, facin el favor de pensar a no confondre la gent senyors i senyores regidores de l'Ajuntament de Palma. Per què no amplien el números de la plaça de l'Olivar i ningú no es confondrà?

Moltes gràcies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.