La novel·la d'un poeta exiliat el 39
Una planificació editorial com Déu mana no es pot fer sols en base de llançar novetats i més novetats al mercat, un poc com qui volgués metrallar-lo, si se'm permet l'expressió. Perquè hi ha llibres que queden realment, que són alguna cosa més que novetats. I perquè, naturalment, també hi ha un mercat per a aquests llibres, potser més reduït però també molt més durador. Un mercat que, sovint, resulta una mica o un molt desatès per aquelles editorials que donen una prioritat total al llançament de bestsellers. El que fa que la consideració de la qualitat dels originals que les són sotmeses no sigui realment el més important. El que és vital per a aquestes editorials és aconseguir no publicar cap llibre que no vengui un mínim de tres mil exemplars en un temps màxim d'un any i mig, ja que aquesta és la durada estimada de la permanència d'un títol en la ment dels possibles compradors, l'atenció dels quals no oblidem que està constantment bombardejada per l'aparició ininterrompuda de noves novetats. El que, òbviament, comporta que les successives onades de novetats siguin esborrades del mapa per les onades que les segueixen.
- Els arquitectes de les Balears alerten dels perills de construir en rústic: «Serem un decorat de cartró pedra on serà difícil viure»
- Educació abonarà uns 35 milions d’euros als docents en compliment de la sentència que dictamina el retorn del 2,9 % a les nòmines
- Marta Sastre, víctima d'una agressió trànsfoba: «L'agent em va agafar del coll, em va tirar a terra i em va dir 'Ahora ya no eres tan valiente'»
- Sóller: Un metge malmena una pacient catalanoparlant i li diu que com que ha vengut de fora, no està obligat a entendre-la
- Denuncien una agressió trànsfoba per part d'un agent de la Policia espanyola a Palma: «Serà millor que no denunciïs. Anirem a per tu»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.