algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
21°

El ventilador

El cas de Rodrigo de Santos ha posat en marxa un ventilador que pretén fer veure que tots som iguals.

La història és la següent. A l'Ajuntament de Palma se'ns va fer entrega -jo encara era regidor- d'un equip per poder fer feina des de qualsevol indret. Cada regidor disposava d'un ordinador, un telèfon, una targeta de connexió sense fils, etc. El material provenia d'un concurs d'uns 8.000 milions de pessetes que havia guanyat una empresa que es responsabilitzava del nou pla tecnològic municipal. Als portaveus municipals se'ns va informar que a partir d'aquell moment ens podíem connectar a la xarxa amb la targeta, ja que teníem tarifa plana. Això volia dir que tanmateix l'Ajuntament pagava una quantitat fixa independentment de les connexions, les baixades d'internet, les hores, l'intranet, etc.

Un servidor va deixar d'utilitzar els fils i permanentment estava connectat amb la targeta. Mesos més tard el regidor d'Hisenda em demanà sobre el meu temps de connexió i li vaig contestar que sempre estava connectat amb la targeta perquè teníem tarifa plana. Ell em respongué que la tarifa plana tenia un límit i que havia arribat una factura del meu ordinador molt elevada. Immediatament vaig expressar que no ens havien comunicat que existia un límit, però que assumiria la despesa des del grup municipal del PSM o des de la meva butxaca personal -fet que han reconegut el regidor d'Hisenda i el portaveu del PP, i jo els ho agraesc. El tema es va tractar i es determinà que des de Cort no s'havia comunicat als regidors les condicions de la targeta, que ho farien i que entenien que per part meva no hi havia hagut mala intenció, per tant no havia d'abonar cap quantitat tot i la meva proposta de fer-ho.

La història acabà aquí i ara, quasi tres anys després, algú està interessat a cercar comparatius amb Rodrigo de Santos. Realment patètic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.