algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
29°

Mil comentaris

Aquests dies se senten centenars de comentaris sobre el cas Rodrigo de Santos. Ahir se'n sentí un d'una persona pròxima al grup municipal del PP a Cort que digué: «El millor que ens podria passar és que hagués perdut el cap i es demostràs que no era responsable dels seus actes».

Gerència  

Allà on hi ha autèntica desolació és a la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma. De moment, a més de Rodrigo, que en va ser el cap fins fa uns mesos, també estan imputats per la Justícia els funcionaris Aureli Vidal i Miquel Amengual. L'herència de l'etapa PP s'està convertint en molt, però que molt pesada...

Llicències  

I això que encara falta la traca final: el nombre de llicències d'obres concedides pel PP aquests darrers quatre anys a Cort. Es diu que hi hagué més alegria que a la Feria de Abril. Tanmateix, encara en manca la dada oficial.

Pertot  

S'ha de pensar que la concessió de llicències als ajuntaments de Mallorca governats pel PP ha marcat època del 2003 al 2007, des de Campos fins a sa Pobla i des de Mancor fins a Manacor.

Nueva Mallorca  

La web del Lobby per la Independència reproduïa ahir articles i extractes del que deien els defensors de la «Nueva Mallorca» quan Rodrigo de Santos era un dels seus abanderats. La lectura dels textos no té preu. Algun «enamorat» de l'exregidor va escriure coses que avui sonen extraordinàriament ridícules.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.