algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Moral

Segons els Diccionari de la Llengua Catalana, de l'Institut d'Estudis Catalans: «Moral adj. Que concerneix els costums, els actes i els pensaments humans respecte a llur bonesa o malesa. Llei moral. Consciència moral. /f. Disciplina filosófica o teològica que tracta de les accions humanes, quant a llur bonesa o malesa (...)».

Mai no m'ha agradat parlar de temes estrictament personals relacionats amb persones públiques, però el cas que ens ocupa ara és especial. Sembla que l'exregidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Palma Javier Rodrigo de Santos ha pagat amb doblers públics els seus capricis personals.

He de dir que conec Rodrigo de Santos i he quedat molt sorprès per la notícia. Cadascú pot tenir les inclinacions sexuals que vulgui, però el que és molt denunciable i execrable és que aquestes inclinacions ens suposin 45.000 euros a tots els ciutadans de Palma. Si fem comptes, a més, la quantitat és important, perquè gastar 2.000 euros mensuals, en «senyores» o «senyors» és una despesa molt considerable.

Dic que m'estranya que tot això sigui cert perquè Rodrigo de Santos aparentava, als plens de l'Ajuntament, l'home més recte, més pulcre i més pudorós del món. A més, però, moltes vegades va pretendre donar lliçons de moral i d'ètica política als regidors de l'oposició. I és per això que, després de sentir-lo en tantes ocasions, no veig possible que l'exregidor del PP pagàs a càrrec de l'erari públic les seves sortides nocturnes.

Ja ho veuen, del governador de Nova York a l'exregidor de Palma!!Consider lamentable la notícia i esper que la imputació de Rodrigo de Santos no quedi a res. Cadascú ha de ser responsable de les seves accions, però és evident que no ho deu passar gens bé i que és una situació ben desagradable.Les dobles morals mai no han estat convenients i alguna gent és un as d'aquesta doble moral. Per sort o per desgràcia dels errors també s'aprèn.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.