cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

'Culebrón' Nigorra

Resulta sorprenent la decisió de Miquel Nigorra d'arribar als jutjats laborals amb el seu majordom, i tot per estalviar-se una indemnització que el Tribunal ha fixat ara en 50.000 euros, una rialla (se suposa) per al president del Banc de Crèdit Balear i destacat promotor immobiliari de Calvià. Més incomprensible encara és que el «senyor» pleitegi quan s'ha dedicat a passar el seu treballador domèstic d'una empresa a una altra amb una categoria i una situació d'eventualitat que qualsevol sindicat consideraria com a frau. Pel que ens conten, tanmateix, el tema podria no acabar en aquests jutjats. La família del majordom hauria pogut presentar altres denúncies contra el fill del president del banc, Juan Nigorra Cobián per assetjament. Tot un culebrón, que diuen per Veneçuela.

Llibre de Joan Huguet

El diputat i expresident del PP Joan Huguet ha publicat un llibre titulat Las Claves del Talante a la Colección Cuaderna. L'obra ofereix la visió que té aquest polític d'Espanya i la seva anàlisi del futur immediat. El pròleg és de Mariano Rajoy, que defineix aquest treball com a bitácora de lucidez. Rajoy està molt content amb Huguet perquè «el llibre anota amb extraordinària precisió l'estat de la difícil situació per la qual travessa el nostre país des que els socialistes arribaren al Govern després de les eleccions del 14-M».

Repetició del 1982?

Com se sap, des de les eleccions del 1982, any en què Felipe González arribà al poder, el PSOE no havia superat mai el PP en vots a les Balears a unes generals. Tanmateix, segons comentaris provinents de les files conservadores, aquesta situació es podria invertir passat demà amb la influència que això podria tenir en el repartiment d'escons en el Senat. Tot són run-runs a mesura que s'acosta l'hora, però es nota molt d'optimisme a una banda i no tant a l'altra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.