algo de nubes
  • Màx: 13.38°
  • Mín: 7.77°
13°

Marranitx

Ahir les notícies del temps de TV3 aportaren un nou nom a la toponímia mallorquina. Resulta que la televisió catalana donava puntual informació de la climatologia a les Balears. El meteoròleg digué: «Notícia del darrer moment: ara fa mal temps a Sóller, Inca, Sant Llorenç i Marranitx». Quedarà per sempre el dubte de si es referia a Marratxí, Felanitx o Costitx.

Els arbres de passeig de Mallorca  

Com se sap el cap de fibló de la passada tardor tombà nombrosos arbres del passeig de Mallorca de Palma. Doncs bé: els començaren a replantar aquesta setmana. El problema és que ahir horabaixa arribà a Mallorca una altra ventada i un parell d'hores després ja hi havia un parell d'arbres novells per en terra.

Vigilància per les eleccions  

Avui, dijous anterior a les eleccions generals, s'acompleix a la pràctica el quart aniversari de la matança de l'11-M, que es produí tres dies abans dels comicis i que capgirà la dinàmica política a l'Estat espanyol. Doncs bé, encara que sense cridar l'atenció, és palpable aquests dies una intensa vigilància policial pertot arreu. Per exemple: dimarts vespre passava pel centre de Palma un vehicle amb cinc homes dins, amb totes les aparences de ser marroquins. Una parella motoritzada de la Policia Nacional, de manera molt educada, els va fer aturar per procedir a la identificació i revisar l'interior del cotxe.

Joan Costa, a París  

L'artista Joan Costa exposarà el mes que ve a la galeria Davidoff de París una mostra dels seus dibuixos i esculptures. Es tracta d'una fita molt important per a l'art illenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.