nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Francina

Al concert d'Al-Mayurqa en homenatge a Toni Roig, les bullangueres varen ser més de picat que mai en el tema de Son Espases i similars. Les intervencions en defensa de la dignitat a la vida política d'alguns convidats (Titot, però sobretot Biel Majoral) també varen ser prou condimentades. Això no obstant, la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, va anar a veure el grup i es va mostrar molt efusiva mentre mostrava la seva satisfacció i felicitant per l'èxit aconseguit.

Valenta Maria  

La vídua d'Antoni Roig és una valenta dona. Davant la insistència va accedir a pujar a l'escenari i adreçar-se al públic en unes emotives paraules que provocaren les llàgrimes de molta de gent, va lloar la tenacitat en la lluita del seu company i el seu esperit de dir sempre allò que pensava davant qui fos. Algú va comentar: en Toni Roig avui estaria orgullós de tothom, del seu grup, dels amics, dels convidats, però per damunt de tothom, de les paraules de na Maria per la manera com va parlar.

Coll, a Felanitx  

Eduard Coll, el jove menorquí recentment acusat de no acatar l'autoritat per exigir a la Policia que li parlàs en català i que fou exculpat per decisió judicial, pronuncia demà dijous una xerrada a Felanitx, concretament a la delegació de l'Obra Cultural Balear, a les 21.30 hores. Coll ha estat exculpat, però la jutgessa no entrà en el fons de la qüestió: el dret a poder dirigir-se en català als agents de l'autoritat. D'això parlarà demà. Per cert, la delegació de l'Obra fou inaugurada a principi d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.