nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Contents

Dins Unitat hi ha satisfacció per l'afluència als mítigs que es duen a terem a diferents indrets de les Balears. A Sant Joan hi assistiren l'altre dia unes 200 persones. També els actes de Menorca noten una afluència semblant als mítings organitzats pel PP. Consideren que, passi el que passi, estan aconseguint el suport de la gent. El problema que tenen és que a moltes bandes encara hi ha ciutadans que no identifiquen la coalició com la suma d'UM, PSM, Entesa i ERC.

Judici  

Demà, i a les 10.15 hores, jutgen a Maó Eduard Coll i la seva mare per haver parlat en català a la comissaria de la Policia Nacional de Maó. Sel's acusa de «desobediència a l'autoritat». Eduard, que anava amb quatre joves de Ferreries, va ser identificat en un control de la Policia a l'Esplanada de Maó un dissabte dematí. El jove demanà als policies, parlant en català, que s'indentificassin. Al cap de dos dies va anar a la comissaria amb la seva mare per demanar que els agents s'identificassin. Segons el jove, allà li varen exigir que parlàs l'espanyol, però ell s'hi va negar. Ara mare i fill seran jutjats per desobediència a l'autoritat. S'espera una concentració al jutjat en solidariat amb Eduard Coll.

Presència  

Per cert que el conseller d'Interior del Consell, Joan Lladó i el fins ara diputat d'ERC Joan Tardà seran presents al judici d'Eduard Coll amb solidaritat amb ell. De la defensa s'ha fet càrrec el misser d'Inca Josep de Luis, també defensor de Jaume Sastre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.