algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

El perill de l'abstenció

Dins el PSOE s'ha convertit en autèntica obsessió superar el corrent abstencionista que s'ha detectat amb vista a les pròximes eleccions. Algunes fonts socialistes asseguren que treballs demoscòpics procedents de Madrid afirmen que l'índex de participació en el conjunt de l'Estat no seria gaire superior al 60 per cent, una xifra que no s'acosta ni de lluny a la del 2004, marcada per l'11-M. S'espera, per tant, un increment de la tensió electoral durant els pròxims dies.

«A por ellos, oé !»

L'inici de la cursa electoral a través d'IB3 Televisió, la mitjanit de dijous passat, va deixar bocabadat més d'un espectador. Quan la cadena connectà amb la unitat mòbil situada davant la seu del PP, darrere del presentador es va situar un nombrós grup de militants populars que es posaren a botar i a fer mamballetes mentre cantaven «a por ellos, oé! A por ellos, oé, oé!», igual que la selecció espanyola de futbol. Allà botaven Rosa Estaràs, Maria Salom i un bon grup d'afiliats al partit. Quasi semblava una discoteca.

Munar no serà a l'Auditòrium

La presidenta del Parlament i expresidenta històrica d'UM, Maria Antònia Munar, no acudirà avui a l'acte central de campanya que Unitat per les Illes durà a terme a l'Auditòrium. Munar ha explicat que feia temps que tenia previst i comanat aquest viatge i que, a més, la participació d'UM a la coalició nacionalista ha quedat des del primer moment en mans del nou equip de direcció del partit. Molts dels seus membres sí que seran presents a l'Auditòrium per donar suport a la llista que encapçala Pere Sampol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.