muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

De viatge

El president Francesc Antich; el de Sa Nostra, Fernando Alzamora, i el de la Fundació Drac i del Mallorca, Vicenç Grande, van avui a Brussel·les per contemplar el treball de l'artista Miquel Barceló a la cúpula del Palau de les Nacions Unides, que tots ells ajuden a finançar. L'ambaixador espanyol davant aquest organisme internacional, Juan Antonio March, els acompanyarà. Barceló, que ha dibuixat una marca per al Govern balear, assistí a l'acte en suport a la candidatura de Zapatero.

Tècnics  

Diuen per Cort que l'actual equip de govern socialista ha basat molt la seva nova tasca en alguns tècnics que ja treballaren a les ordres del batle Ramon Aguiló. El problema és que han passat molts d'anys i les persones evolucionen. Ara, segons algunes fonts, costaria més que abans imprimir els ritmes que desitja el nou equip.

L'Auditòrium  

Encara hi ha la incògnita de si a l'acte central de campanya d'Unitat, que tindrà lloc dissabte a l'Auditòrium, hi assistiran totes les primeres espases dels diferents partits que integren la coalició, fet que donaria gran relleu a l'esdeveniment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.