cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

Velocitat dels camions

En molts dels accidents que es produeixen a Mallorca hi ha implicats camions. En aquest sentit, cada cop se senten més queixes de conductors perquè en horaris de feina es veuen camions, sovint carregats de mercaderia, circulant a una velocitat superior a la que indiquen les normes de la prudència. Això passa per autopistes, carreteres, per zones urbanes o semiurbanes i fins i tot per dins polígons. Segur que si les forces de seguretat posassin més ordre en aquest aspecte, tot d'una en correria la veu entre els conductors i els seus caps i la cosa es calmaria.

Vídeo sobre Mancor de la Vall  

Circula per internet un vídeo realitzat per la plataforma Salvem Mancor enregistrat fa uns mesos i en què es veu l'expansió urbanística d'aquest poble, que un temps fou idíl·lic. El vídeo mostra l'excés d'edificacions aixecades al mateix temps en zona urbana i part de l'expansió de la xaleteria il·legal en rústic i en terrenys protegits, construïda amb total impunitat. Aquest vídeo, fet amb molt pocs mitjans, ha impactat en els ambients ecologistes de Mallorca. Cap institució no ha reaccionat. I molt menys el Consell, responsable de la disciplina urbanística i governat pels socialistes. Es veu que en aquella casa no miren internet.

Queixes de Pere Sampol  

El cap de llista d'Unitat, Pere Sampol, es queixà dijous a Barcelona en l'acte que celebrà amb estudiants illencs del fet que ni TV3 ni Catalunya Ràdio no anassin a cobrir l'esdeveniment. En canvi, Sampol recordà que fa uns anys, quan parlà del cas Rasputín al Parlament balear, el tragueren fins a la sacietat per la ràdio i la televisió pública del Principat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.