algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Notícies

Ahir vàrem tenir dues notícies importants, una de bona i una de dolenta. La bona és la del projecte de la Platja de Palma. A la fi es reformarà la Platja de Palma i, a més, el projecte guanyador preveu la protecció de les Fontanelles, la reutilització de les pedreres i la recuperació de diferents espais. Sembla mentida que a la fi puguin començar les tan esperades obres! La Platja de Palma necessita d'una reforma urgent amb un objectiu clar: revaloritzar la zona i els seus usos turístics. El tema de la recuperació de les pedreres també ha de ser motiu de satisfacció. Era un projecte que el conseller de Turisme Celestí Alomar ja tenia entre cella i cella i ara, anys després, sembla que a la fi veurà la llum.

La notícia dolenta és la de la vaga de Justícia. Oportuna ho és -falta no res per a les eleccions; justa també -no és just que els funcionaris de Justícia de Balears cobrin menys que els d'un altre lloc de l'Estat. A més, però, la vaga s'ha vist incrementada per una manca d'habilitat del ministre de Justícia, Fernández Bermejo, i per la vaga de zel dels jutges. Els perjudicats? Els mateixos funcionaris i, com no podia ser d'altra manera, els ciutadans. Em fa la sensació que el problema de la Justícia és un problema estructural: el sistema està col·lapsat, les instal·lacions són insuficients, la credibilitat és nul·la, les ingerències polítiques es multipliquen, la separació de poders és absent, la judicialització de quasi tot és permanent, pels menors conflictes s'interposen plets, etc.

Amb aquesta situació, i els anys que duim sense resoldre el problema, molt poca gent acaba dipositant la seva confiança en el nostre sistema judicial. Molt hauran de canviar les coses per veure-hi alguna millora d'aquí a poc temps.A veure si algun dia totes les notícies són bones i positives. Caldrà no perdre l'esperança...

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.