muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

No és el mateix?

Això de les traduccions dels missatges electorals pot provocar resultats contraproduents. Per tot l'Estat surten pasquins i tanques amb la imatge de Zapatero i el lema No és el mateix, traducció literal del castellà No es lo mismo. Però clar, molta de gent associa l'eslògan al fet que ZP ha canviat de manera de ser, o de pensament, o de jac. És a dir, que la traducció es converteix en electoralment contaproduent. El missatge queda totalment desdibuixat, ja que el no es lo mismo intenta marcar diferències amb el PP, mentre que el no és el mateix caricaturitza el candidat.

Amb article salat  

El diari Avui de Barcelona entrevistà ahir el nou president d'UM, Miquel Nadal, amb la particularitat que ho féu amb article salat, destacant la modalitat balear que empra el polític. S'ha de dir que al Principat s'aprecia molt el salat i les persones que encara l'empren, per exemple en localitats com Roses.

José Seguí i el Senat  

La candidatura conjunta de les forces d'esquerra de Menorca al Senat fa molt difícil la reelecció de l'actual senador per Menorca, José Seguí, que després de contreure matrimoni per segona vegada va fixar el seu domicili a Madrid. En el PP menorquí s'han alçat diverses veus que qüestionen com pot Seguí compatibilitzar la seva residència a Madrid amb la tasca de cap de l'oposició al Consell de Menorca, ja que és el conseller portaveu del PP a la institució insular. El mateix Seguí, amb el suport del president del PP Menorca, Juan Manuel Lafuente, hauria demanat a la direcció del PP Balears que, si no és reelegit el 9 de març, que sigui nomenat senador de la Comunitat Autònoma, un càrrec al qual també aspira Joan Huguet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.