lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Sansó, a Barcelona

Jaume Sansó, cap de llista al Senat per Unitat per les Illes i membre d'Entesa per Mallorca participà ahir a Barcelona a la reunió del consell polític d'Esquerra Republicana de Catalunya, on es ratificà la participació d'aquest partit en la coalició. Sansó va intervenir a la trobada i rebé el suport dels principatins, que fins i tot el feren parlar a una roda de premsa posterior a l'encontre.

Ve Anna Simó  

Per cert que dins el marc de la campanya electoral vindrà a Palma la vicepresidenta d'ERC, Anna Simó, no per intervenir-hi directament, però sí per participar en l'acte de presentació del nou llibre de l'eivissenc Bernat Joan i Marí. Es tracta d'un nou aprofundiment en el pensament nacionalista, fet per l'actual màxim responsable de la normalitzció lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Mercant no sap qui fou Maura  

A Manacor, hi ha rialles de les gruixudes per la darrera ficada de pota de la regidora Maria Antònia Mercant, responsable municipal d'Educació i Cultura i número quatre de la llista del PP. Resulta que un grup de professors li demanà que l'escola Antoni Maura de Manacor recuperàs el seu nom tradicional del temps de la República, és a dir, Sa Graduada. I ella, tota babes, va contestar que sí, sí, sí i que bé, bé, bé. La regidora devia desconèixer que Antoni Maura ha estat la màxima figura conservadora de la història de Mallorca i ignorava del tot que la Fundació del PP du el seu nom. Quan els caps polítics populars s'assabentaren que volia esborrar del mapa el nom d'Antoni Maura, va rebre més mossegades que els deixebles de sant Pere en el circ de Roma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.