algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

Afer d'Estat

Apel·lar a l'acord de totes les forces polítiques per aconseguir un millor finançament és, ni més ni menys, que tocar a la porta del sentit comú dels dirigents balears, sigui quina sigui la seva ideologia o interessos. Quin illenc digne de tal nom es pot negar, per pura obsessió partidista, que arribin més doblers de Madrid? O millor dit: qui es pot negar que quedi aquí molta més suor balear i arrabassar-la de la gran tallada que s'endú Madrid?

Guanyar ara la batalla del finançament és una qüestió d'Estat. I de la mateixa manera que Antich té l'obligació de pressionar el Govern socialista de Moncloa perquè l'escolti, el PP ha de fer el mateix amb el cap de l'oposició, Mariano Rajoy, perquè no posi entrebancs doiuts.

Ens jugam el futur. Ara que la construcció afluixa, ara que s'han de fer tots els esforços possibles per potenciar l'oferta turística des de la perspectiva de la qualitat, és l'hora de fer pinya. És l'hora del patriotisme si és que encara creiem en aquest país nostre, tan petit com farcit de problemes i carregat de necessitats. S'ha de lluitar molt. En poc lustres han vingut aquí un quart de milió de nouvinguts, els quals s'han d'atendre en tots els aspectes. Ens jugam el futur.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.