cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Manifest d'Unitat

Els promotors de la candidatura Unitat per les Illes estan posant en marxa un manifest, que signaran personalitats i persones conegudes del món de la cultura, de l'esport i de la societat civil en general partidàries que es conformi aquesta coalició amb vista a les eleccions generals. També es potenciarà el blog que actualment es pot consultar a internet sota l'encapçalament Gent per les Illes. S'espera que el manifest de suport tingui una gran acollida i sigui un dels grans reclams perquè tots els nacionalistes vagin a votar el pròxim nou de març.

La qüestió dels Verds  

Els Verds de les Balears viuen una situació del tot surrealista a les pròximes eleccions generals. Els de Menorca es presenten coalligats amb els nacionalistes a Unitat per les Illes, els d'Eivissa es presenten tot sols i els de Mallorca ho fan amb Esquerra Unida. En aquest sentit, es considera que la candidatura d'EU-EV s'hauria de dir en realitat EU-EV-Mallorca.

Els candidats i el català  

En ambients nacionalistes, ha causat sorpresa que la cap de llista d'EU, Marisol Ramírez, parli en les seves intervencions de «repartir la riquesa» quan només empra el castellà per expressar-se i mai no parla en català, riquesa essencial de l'Arxipèlag. Per contra, el PP presenta la inquera de soca-rel Maria Salom, que parla un català perfecte. El mateix, lògicament, passa amb Unitat, amb el montuïrier Pere Sampol. El PSIB-PSOE presenta el llucmajorer de saba de terrer Antoni Garcías, cas especial perquè no sap pronunciar la «c» castellana i no és precisament un expert en l'idioma de la Meseta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.