nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
15°

Corrupció informativa

La corrupció informativa continua. És veritat que no podem estar pendents d'aquells que se sustenten sobre la manca de veracitat, la desinformació, la mala llet i la cutreria informativa, però també n'hi ha que diuen que no respondre a la mentida pot voler dir acceptar-la.

Aquests dies -com des de fa anys- un mitjà de comunicació, plagat de pseudoperiodistes que aboquen tota la seva frustració sobre els ciutadans de les Balears per no poder escriure a la «capital de Reino» i haver-ho de fer a «provincias», tornava a mentir tot dient mitges veritats.

El que m'indigna, però, és que encara hi hagi responsables polítics que agafin el telèfon i facin declaracions a aquesta guarda de malversadors de la realitat.

En la meva etapa política vaig decidir, després d'insultar-me personalment, demanar a la Batlia de l'Ajuntament de Palma que suspengués la subscripció del meu grup municipal a El Mundo. No ho vaig aconseguir, però diàriament el diari anava directament al fems. En principi el volia emprar per una altra cosa, però vaig pensar que no serviria per res més. Juntament amb aquesta decisió, vaig deixar d'enviar-los comunicats de premsa -que tanmateix manipulaven- i no vaig tornar a fer pus declaracions a cap ni un dels seus «periodistes». La iniciativa va ser contestada per l'esmentat mitjà tot exposant que jo no acceptava la llibertat d'expressió. I és clar que l'acceptava, però amb mentiders compulsius no hi volia tenir cap relació.

En aquells moments ni els membres del meu partit varen secundar la meva acció. No passava res, era una acció personal. Ara, però, continuu sense entendre perquè es continua col·laborant, responent i tenint relació amb aquests mentiders. Tal com diuen ells amb el terrorisme, la mentida s'ha d'aïllar. La seva bandera és la de la corrupció i manipulació informativa i jo amb corruptes no hi vull cap tracte. I vostès?

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.