algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
19°

Jaume Porsell ho sabia?

Com és lògic, per Andratx s'han comentat molt les converses telefòniques enregistrades per ordre judicial a Eugenio Hidalgo. I el que més se n'ha comentat és que Jaume Porsell, l'actual portaveu del PP a l'oposició i successor d'Hidalgo a la batlia quan aquest va ser detingut i empresonat, estava perfectament assabentat de les activitats de l'aleshores batle, que, segons el fiscal i la Guàrdia Civil, eren delictives. La converses enregistrades són contundents en aquest aspecte. És més, Porsell donà el seu suport a Hidalgo perquè tornàs a ser candidat a la batlia en les dates en què fou enregistrada la conversa entre ambdós (l'estiu del 2007) . També la cúpula del PP balear donà tot el seu suport a Hidalgo, i només l'hi retirà quan va saber que anava a ser detingut.

L'estratègia de la defensa

Tot apunta que l'estratègia de la defensa d'Eugenio Hidalgo (i d'altres imputats) es podria basar, en part, en el fet que la construcció de cases il·legals a Mallorca ha estat una pràctica comuna durant dècades, fins i tot després de la reforma del Codi Penal el 1996, que converteix aquestes brutors en delicte de primera magnitud que pot ser castigat amb la presó. Aquesta excusa pot ser argument defensiu, almanco en el primer judici contra l'exbatle, on es veurà el cas de la costrucció presumptament il·legal que es va fer Hidalgo a s'Hort de Son Mas, molt a prop de l'Ajuntament. El problema és que estirar d'aquest podria implicar treure les vergonyes de molta de gent en no poques bandes de Mallorca. Només al terme de Selva hi han trenta cases denunciades a la Fiscalia.

Impuls administatiu

Molts de funcionaris de l'Ajutament de Palma han notat un increment en el ritme de feina des que s'ha produït el canvi de govern municipal. L'impuls administratiu sembla una mesura poc vistosa, però molt efectiva, del nou equip municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.