Aquests dies un no guanya per males notícies. No és estrany si ens trobam decebuts perquè motius, en tenim de sobra.
A Chávez -president encara de Veneçuela-les FARC li han pres el pèl quan negociaven en virtut d'un ostatge -Emmanuel, fill de Clara Rojas, també segrestada- que no tenien al seu poder. I és que al trist president tot li surt malament, des de l'enfrontament amb el rei fins a la derrota al referèndum.
A Kenya, els kalenyins continuen matant kikuyus perquè el debat polític s'ha traslladat de manera ultraviolenta al carrer.
A França, no saben si tenen un president o una estrella de les revistes del cor. Sarkozy li ha agafat el gustet a viatjar i assuaixí el troben a Egipte o assuaixí el troben a Petra (de Jordània; a Mallorca encara no ha arribat).
Als Estats Units, Obama continua el camí de la sorpresa, mentre Hillary Clinton cerca un nou missatge. En qualsevol cas, les dels EUA són les eleccions més complicades del món, amb més d'un candidat per partit, amb estats que són vinculants, amb una barreja d'eleccions al carrer i eleccions primàries internes...
Al Nepal, han decidit liquidar definitivament la monarquia.Veurem quan arriba la mesura a Europa.
A Espanya, has d'anar a alerta perquè, si un dia saludares algú que suposadament es troba «a l'entorn» d'ETA, és ben possible que Garzón t'enviï a la presó.
A Roma, el papa ha dut a terme una nova croada contra el laïcisme a Espanya. Segons els bisbes, la legalització del matrimoni gai «va ser el moment més excepcional de l'Església catòlica en els seus 2.000 anys d'història (...) Estam en una situació única dins la història de la humanitat».
I a Mallorca, i en aquest mateix diari, l'estudiós Miquel Ballester ens diu que els Reis d'Orient, ni eren reis, ni eren tres, ni nomien Gaspar, Melcior i Baltasar!
No hi ha motius per estar decebut?