algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Esports

A causa dels danys de la tempesta, Son Moix ha quedat tancat. Aquest fet ha estat aprofitat per criticar la gestió de la regidoria d'Esports de Cort. Em sembla bé, si es vol, que critiquin Antoni Moragues, però per ser creïbles les crítiques han de tenir fonament. Més que una crítica a la gestió, ha semblat una croada mediàtica contra la figura personal de Moragues. Coneixent la manera com massa sovint es fan les coses, potser tota la crítica té l'origen en una cridada telefònica sense contestar, o que el regidor un moment determinat no va saludar algú que havia de saludar, o qualsevol altre doi sense importància.

En qualsevol cas, anem al bessó. Contínuament sentim a dir que Son Moix ja podria estar obert. Em deman si els que fan aquestes afirmacions coneixen els informes tècnics, si tenen informació sobre la magnitud del problema, si saben si hi ha algú disposat a certificar que a Son Moix es pot fer esport, etc. És molt fàcil parlar si no se sap "ni es vol saber"que la tempesta ha afectat tota la teulada, les piscines, els vidres, etc, etc.

I independentment de tot, algú dubta que no és el mateix regidor el principal interessat que el tema es resolgui aviat per tal d'evitar la pressió de milers de ciutadans que s'han de desplaçar a altres poliesportius?

Llàstima que ningú digui que, per ventura, s'hauria d'haver combinat la realització de noves instal·lacions esportives amb la renovació total d'un espai com Son Moix, amb molts de problemes i que ja ha complit una trentena d'anys.

Finalment, ahir vaig sentir l'expresident del Palma Aquamàgica i portaveu del PP, Miquel Ramis, explicar que no poder jugar a Son Moix i haver d'anar al Palma Arena els perjudicava. Però no eren ells els que estaven «alabats» amb un gran equipament com el Palma Arena? Per què ara no els agrada?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.