algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Antich guanya pes

Diuen que el president del Govern ha guanyat «un parell de quilos» en els darrers mesos, senyal inequívoca que la recuperació del poder li ha caigut molt bé. També se li veu una indissimulada rialla d'orella a orella. Els que els coneixen asseguren que Francesc Antich travessa els moments més dolços de la seva vida pública. També pot aplicar ara la seva experiència dels quatre anys que va ser president entre el 1999 i el 2003.

Habitatges socials

Des del Consolat de la Mar s'està forçant al màxim tota la maquinària de l'Administració autonòmica perquè la construcció d'habitatges socials sigui una realitat com més aviat millor. Són conscients que, després de l'atur, l'accés a un pis digne i assequible és la principal preocupació dels treballadors. Les queixes que formulen els promotors i els dirigents dels arquitectes els preocupen de manera «relativa», ja que són conscients que «la política d'habitatge social aporta estabilitat social, i això fa més fort el mercat lliure».

Grimalt està bé

El conseller de Medi Ambient del Govern balear, Miquel Àngel Grimalt (UM), hauria fet saber al seu partit que es troba molt a gust en el seu actual càrrec i que, de moment, no li fa il·lusió assumir més tasques de direcció dins el partit després del pròxim congrés. La qualificació tècnica i la capaciat política de Grimalt pesen molt dins la formació nacionalista, encara que ell la vol vessar tota en les seves actuals responsabilitats institucionals al capdavant d'una Conselleria molt complexa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.