algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

Matas, de Miami a Madrid

L'expresident del Govern, Jaume Matas, va ser vist divendres passat dia 9 a l'hotel Meliá Los Galgos del carrer de Claudio Coello, de Madrid, parlant amb la presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, segons ens informa un lector ben informat. Pel que sembla, Matas hauria deixat per uns dies els EUA amb la intenció de resoldre qüestions relacionades amb el visat. Ens asseguren també que el fill d'un conegut metge català i d'una important senyora de l'alta societat financera mallorquina, ha col·laborat amb l'expresident per arreglar un tema que té a veure amb les seves ocupacions a Miami. Ara per ara, Matas està contractat per una societat del grup Barceló, com ja informàrem en aquest diari poc després que abandonàs la política.

Francina, amb Corbacho

La presidenta del Consell, Francina Armengol, es reunirà divendres que ve a Barcelona amb el president de la Diputació, Celestino Corbacho (PSC), de cara a estrènyer relacions entre ambdues institucions. Des de Mallorca es valora moltíssim l'experiència adminsitrativa i de gestió de la Diputació de Barcelona. De fet, hi haurà un acte de confraternització a l'Espai Mallorca. Se cercaran línies de treball conjuntes. També es potenciaran les relacions amb altres diputacions i cabildos insulars.

L'experiència en urbanisme

Per cert, que un dels punts on se cerca més entesa en aquesta nova relació entre el Consell i la Diputació barcelonina, és en la problemàtica urbanística i d'ordenació del territori. Aquesta institució catalana disposa de tècnics de molt alta qualificació en aquesta difícil matèria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.