muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

Carta a la batlessa Aina Calvo

Hola, em dic Guiem i d'aquí a poc faré 4 anys. T'escric perquè ma mare m'ha dit que tu parles amb els Reis Mags. Jo tenc una malaltia crònica digestiva, som celíac, des de molt petit i vaig aprenent a viure-hi.

M'agradaria que diguessis als Reis Mags que els caramels d'enguany siguin dels que jo i altres nins puguem menjar. També els podries dir que així almanco hi haurà un dia a l'any on seré igual als altres nins i això em farà molt feliç.

Hi ha molts d'infants celíacs, diabètics i intolerants a la lactosa que viuen a Palma i que et donaran mil gràcies per ser la nostra missatgera i que el nostre desig es faci realitat.

També demana'ls a veure si mai em podré curar; però si et diuen que no pot ser, digues-los que ens ajudin, almanco, a no ser rebutjats socialment. A mi no m'importa, però a vegades veig que ma mare plora de ràbia (ella no em veu), com quan no tenc res per menjar a les colònies o com quan l'any passat li vaig haver de dir que no al Pare Noel quan m'oferia un caramel...

Bé, moltes gràcies, sobretot per llegir la meva carta. Esper rebre aviat molt bones notícies del Reis Mags.

Carme Barceló. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.