algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

La Re(i)al

Mentre el President Antich anuncia que protegirà l'hospital de Son Espases, els Reis es passejaven -com el carro triomfal de la Beata-per les colònies espanyoles a Àfrica.

Efectivament, Antich va explicar que protegirà els voltants de Son Espases, perquè és evident que la Real ja no es pot protegir. Suposam que ara l'hospital de Son Espases serà declarat Bé d'Interès Cultural i a partir d'aquí veurem què passa amb edificacions que han atemptat contra aquest BIC, com la Real o alguna possessió immediata. Encara no està confirmat si el monestir entrarà dins el radi de protecció de l'hospital i haurà de ser demolit, però, per ara, no hem de descartar cap possibilitat per absurda que sembli. La veritat, i ara parlam seriosament, a partir de la construcció de l'hospital ja és pràcticament igual el que facin a la zona perquè, tanmateix, no hi haurà cap edificació més impactant que l'hospital mateix. La Real ja no la salva ni la protecció de l'entorn de Son Espases, ni la franja que quedarà entre el monestir i l'hospital, ni la Mare de Déu de Lluc.

I mentre aquí no salvàvem la Real, a Ceuta i Melilla Espanya era una, gran i lliure. En realitat ha tornat la guerra de les banderes. La guerra de les banderes espanyoles és aquí! PP i PSOE pugnen per veure qui en té més i que la té més grossa (la bandera, evidentment). Sembla que el PSOE passa pena que el PP no els agafi avantatge en la carrera per veure qui és més espanyol, i ara han protagonitzat un acte de nacionalisme espanyol fervorós a Àfrica. La qüestió és saber ni el ministre Moratinos havia calculat, o no, la resposta del Marroc. Sigui com sigui, els que acabaran patint les conseqüències del viatge reial seran, sens dubte, els saharians, perquè el Marroc es tancarà, encara més, en banda. Tendrem una altra marxa verda? El temps ho dirà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.