algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Taula nacionalista

El pròxim 16 de novembre es durà a terme a Manacor una taula rodona nacionalista. L'acte nostrat tindrà lloc a la biblioteca pública de la ciutat. Hi participaran membres d'Esquerra (els convocants), juntament amb enviats del PSM, d'UM i d'Entesa. L'objectiu és debatre la possibiliat de presentar una candidatura conjunta a les pròximes eleccions generals. Encara no se sap quins seran els representants de cada partit ni si hi aniran les primeres espases. Tanmateix, la primera passa cap a l'agermanament, encara que només sigui per un objectiu conjuntural, ja està feta.

Pere Rotger i Àngel Acebes

Ha causat sorpresa que Pere Rotger, president del PP de Mallorca i batle d'Inca, s'hagi desmarcat públicament d'Àngel Acebes, secretari general del partit. En el programa d'IB3 En Obert, que condueix Rafel Gallego, afirmà «des d'un punt de vista totalment personal i com a reflexió» que, després de l'11-M, «el PP hauria d'haver cercat una cara més fresca per posar-se al capdavant del partit». Es tracta de tot un avís per a navegants. Acebes té, des de fa anys, molt bones relacions amb Jaume Matas i amb importants empresaris turístics mallorquins amb interessos a Amèrica.

Monument del «Baleares»

Tots els indicis apunten que aquest mes de novembre ja hi haurà decisió definitiva de Cort respecte al monument al creuer Baleares a la Faixina. Un cop aprovada la Llei de memòria històrica, el departament de Nanda Ramon ja no pot remenar més la cosa i ha de prendre una decisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.