algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Orangetech

Arran d'un comentari publicat en aquesta secció, l'empresa Orangetech ens fa arribar un correu amb «les més sinceres disculpes» al demandant de treball que s'hi dirigí en català i que rebé la contesta d'un directiu en el sentit que li aniria millor expressar-se en castellà. El director general, Juan Tomás-Verdera, explica que Orange Technologies, ubicada al Parc Bit i de capital 100% mallorquí, és una empresa «oberta a qualsevol cultura, idioma i tradició», igual que l'equip que hi fa feina.

Consellers

Els consellers del Govern Antich estrenaren ahir la cartera oficial on duen els documents.

Diàleg

La direcció de l'Obra Cultural Balear demanarà en els pròxims dies una reunió amb els diputats del PP Jaume Font i Francesc Fiol després de l'incident d'ahir al Parlament. L'organització vol mantenir l'aposta pel diàleg amb tots els interlocutors i representants socials.

Subvencions

Resulta especialment cridaner que els darrers governs de Jaume Matas no concedissin ni un euro de subvenció a l'OCB i, per contra, en lliurassin milenars llargs a empreses i organitzacions culturals castellanes, algunes de radicades a la Península. Més sorprenent encara és que Matas sigui soci de l'Obra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.