cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Emili Manzano

Cara de pomes molt agres posaren les autoritats encapçalades per Carod-Rovira i Bargalló quan Maria del Mar Bonet i Miquel Poveda demanaren un fort aplaudiment pel periodista mallorquí Emili Manzano en el concert que oferiren amb motiu de la Fira de Frankfurt. Tothom va interpretar que les relacions dels actuals rectors de l'Institut Ramon Llull amb l'antic no són del tot fluides.

Maria Antònia Munar  

Està preparant un llibre Maria Antònia Munar? L'actual presidenta del Parlament balear està recopilant totes les intervencions de caràcter cultural a les quals ha participat en aquests darrers vint anys d'activitat política i institucional. La versió de la presidenta és que ja està de retirada i ha de començar a posar ordre en tot el que ha fet fins ara.

Aquí, per ara, no  

El nou partit polític de Rosa Díez i Fernando Savater anomenat Unión, Progreso y Democracia assegura que té delegacions a tot l'Estat espanyol, llevat de les Balears i les Canàries.

Plataforma Cicerón  

Ha nascut a Mallorca un nou grup de «militants i simpatitzants del PP» que s'autodenominen Plataforma Cicerón. En principi es mostren crítics amb l'actual direcció del partit i per la pàgina Web que tenen a internet i diuen que l'actual cap del partit, Rosa Estaràs, «no l'escolta ningú». Com a «prova» diuen que l'Ajuntament de Migjorn Gran (Menorca), governat pel PP, no penjà la bandera espanyola al balcó el passat 12 d'octubre. Demanen «cares noves» a la direcció i no descarten fer un nou partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.