algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
12°

Com passa el temps!

Antics membres de la formació democristiana PDP recordaren ahir, en privat, el 25è aniversari de la seva fundació a l'hotel Palas Atenea. Allà hi eren, entre d'altres, Cristòfol Soler i Jaume Esnsenyat. Més tard s'hi afiliaria Catalina Cirer. Aquell partit primer fou aliat i després acabà absorbit pel PP. El seu líder, Cristòfol Soler, arribà a conseller d'Economia, president del Parlament i president del Govern balear. L'empenta de l'humanisme cristià, però, ha deixat de tenir pes dins les files conservadores.

Berto, a Madrid

El conseller de Presidència, Berto Moragues, serà aquest dijous a Madrid per negociar amb el Ministeri les transferències de Justícia. El Govern Antich té posades moltes esperances en aquestes competències. El Ministeri es mostra, en principi, molt receptiu.

Son Dureta, sense gerent

Mentre continua la polèmica i les justificacions per Son Espases, en ambients sanitaris es comenta que el Govern encara no ha designat un gerent per a Son Dureta. «Son Espases és un projecte de futur, però la realitat de cada dia, amb moltíssims malalts, és a Son Dureta, i aquí sí que hi hauria d'haver un nomenament ràpid», afirmen aquestes fonts.

El metge Mena, a El Corte Inglés

Fins i tot a les llibreries d'El Corte Inglés acudeixen lectors interessats a comprar el llibre on el metge Mena revela les seves teories sobre la nimfomania, segons la particular experiència que obtingué de primera mà. El llibre no es troba per enlloc perquè l'autor i editor -que guarda l'stock a ca seva- els ha deixat de lliurar als dos únics punts de venda de Sant Joan.

Toni Albà, a Lloseta

L'actor còmic Toni Albà, famòs per la seva interpretació del rei Joan Carles al programa Polònia de TV3, ha estat convidat pels Joves de Mallorca per la Llengua per presentar el seu curs 2007/2008 al Teatre de Lloseta, aquest dijous a partir de les set de l'horabaixa. L'entrada és gratuïta. Fa uns dies, Albà protagonitzà el pregó de la festa major d'El Prat del Llobregat caracterizat de «Juanca». El discurs es perllongà per mitja hora, durant la qual es cremaren fotografies «seves» mentre ell fregia un ou a la balconada de la plaça de la vila de la ciutat catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.