algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Lamentacions i comentaris

Pedro J. Ramírez es lamentava ahir per la Cope de la decisió dels cinc magistrats del Tribunal Suprem que passen a un judici de faltes l'acció de protesta per la privatització del domini públic en la Costa dels Pins, i que el periodista madrileny considera encara com un fet delictiu en tota regla. Segons el criteri de Ramírez, l'acte dels jutges és «impresentable des del punt de vista intel·lectual i dialèctic». Més enfora anà l'inigualable Federico Jiménez Losantos, que manifestà la seva intenció d'«assaltar» la casa del magistrat del Suprem Enrique Bacigalupo si, per extensió, tan sols el castigaran amb una multa.

Tres de nit  

Dimarts a vespre, en un programa d'IB3 Ràdio que es diu Tres de nit i que presenta Sandra Llabrés, es visqueren moments gloriosos quan Vivian Caoba i Xesca Aguiló explicaren algunes de les seves intimitats sexuals difícilment reproduïbles.

Palma-Gijón-Jovellanos  

La regidora de Cultura de Cort, Nanda Ramon, es troba aquests dies a Gijón per acabar de fermar els actes de l'Any Jovellanos, que es celebrarà en 2008. Aquests actes serviran també per estrènyer els lligams entre dues ciutats que fins ara havien viscut molt separades l'una de l'altra.

Monument del «Baleares»  

Tot apunta que el monument del «Baleares» a Sa Feixina quedarà tal i com està ara, com ha estat sempre. No hi haurà cap transformació i fer-lo per a tots en comptes d'un bàndol perquè s'hi oposa l'Associació de la Memòria Històrica que reclama que el llevin del tot o que el deixin tal i com està ara. Únicament s'hi col·locarà un panell explicatiu. Res més.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.