algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

De metro

No sé si es tracta de tenir cara o poca memòria, però l'espectacle del Partit Popular pel que fa al metro és espectacular.Fan una infraestructura tan important com aquesta a la correguda, la fan malament, cometen errors enormes que poden provocar inundacions, plou, s'inunda, l'estructura pateix, la maquinària elèctrica es fa malbé, i encara treuen pit.

El Govern ha donat a conèixer els errors i ha posat en marxa un estudi i unes obres que assegurin que, una vegada reestablert el funcionament, els usuaris no tornarem patir interrupcions.Hi ha veus que diuen que això no s'ha de convertir en una brega política. Hi estic d'acord, però alerta. No hi ha d'haver brega però sí s'han de depurar responsabilitats polítiques i tècniques. Tenim dret a saber qui són els responsables d'aquest ridícul i aquesta tudada. Perquè, cal saber, que hem fet el ridícul arreu de l'Estat. A diverses televisions fan bromes sobre el metro de Palma, i la imatge que es genera és que no sabem fer una O amb un tassó.

Mentrestant, el Partit Popular "amb l'ajut d'alguns opinadors" diu que el que ha de fer el Govern és solucionar el problema i no cercar responsables, que ja està bé de fer sang. Ho deia al començament, això és cara o poca memòria. No se'n recorden del que varen fer ells quan va caure un talús al tren entre Petra i Manacor? Ja han oblidat la campanya bestial que feren contra el Pacte de Progrés, que ja era a l'oposició? No recorden que varen tenir la línia devers dos anys tancada i que es varen succeir les rodes de premsa de denúncia? I tot per un talús!! Dos anys! I ara protesten perquè el Govern ha encarregat una auditoria i perquè fa un mes que el metro està tancat? Poca memòria o cara, triïn vostès mateixos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.