nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

Una altra teoria d'hospital

En ambients polítics es comenta una altra sortida al macroproblema de l'hospital de referència: es faria als terrenys de Son Hugo-Son Pardo a partir d'un pacte polític pel qual el Bloc acceptaria el segon cinturó. D'aquesta manera, es podrien acontentar les empreses contructores implicades. També hi hauria la possibilitat d'expropiar l'hipòdrom per incloure els terrenys dins la nova àrea sanitària. L'operació conclouria amb la construcció d'un nou hipòdrom a un altre indret. Tot i així, un tam-tam de primera mà provinent del passeig Sagrera assegura que tot això són cortines de fum i que ja està presa la decisió de construir a Son Espases.

Alerta al metro  

Atenció a les deficiències que podria trobar l'actual Govern en les obres de la línia de metro. Alerta perquè es podrien prendre decisions dràstiques d'una important repercussió. El metro podria esdevenir l'exemple de com no s'ha de fer una obra pública: amb massa presses i, en conseqüència, amb massa deficiències. Les imatge enregistrades per les càmeres de seguretat ho diuen tot.

Memòria històrica  

L'Associació per a la Memòria Històrica de Balears està descontenta amb la normativa que posa en marxa el Govern socialista respecte a aquesta difícil qüestió. Per exemple, per certificar empresonaments, captiveris o execucions, exigeixen una documentació excessiva. A Mallorca, per exemple, es dóna el cas que han desaparegut des de fa molt de temps els arxius de Can Mir, on es concentraven bona part dels presos de Palma. En conseqüència, molts fets no es poden documentar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.