muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
13°

La subvenció

En el darrer Consell de Govern es facilità per error als periodistes un escrit que donava compte de la subvenció de 180.000 euros a una empresa per a l'adquisició de maquinària. L'anterior Executiu del PP havia iniciat l'expedient, i la consellera de Comerç i Indústria, Xesca Vives, l'anava a culminar divendres passat.

Però la nau industrial on s'han d'instal·lar aquestes màquines ha estat denunciada a l'Ajuntament i als jutjats perquè no té llicència de funcionament i, tanmateix, ja s'hi treballa. L'edifici també està pendent de passar un final d'obra municipal que es preveu complicat, pequè podria envair zona verda i superar de set metres l'alçada permesa. Res d'això no va ser obstacle perquè l'empresa demanàs la subvenció, perquè el conseller Josep Juan Cardona la tramitàs amb absoluta normalitat "això sí, sense posar la firma en cap paper", i perquè divendres passat la seva successora en el càrrec demanàs autorització al Consell de Govern per lliurar els doblers.

Però la subvenció no s'aprovà perquè algú en el Consell mostrà la seva estranyesa per participar en l'adquisició d'una maquinària que ha de funcionar en un edifici denunciat per indisciplina urbanística i que no té llicència d'activitat. El punt quedà sobre la taula, a l'espera que els tècnics revisin els antecedents del cas, que podria ser insòlit. I és que no cada dia es deuen dedicar doblers públics a instal·lacions que l'endemà poden ser clausurades per il·legals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.